ville(at)kainuunhomekoirapalvelu.fi
Soita: 044 5400 558

perjantai, 05 heinäkuu 2019 12:55

Homekoira- ja sisäilmatutkimukset Pohjois-Suomen alueella

Kuvassa olemme koirien kanssa Inarin Jäniskoskella, jossa lenkkeilimme keväällä töiden ohessa. Seuraavan kerran pääsemme Inariin jo elokuussa Kuvassa olemme koirien kanssa Inarin Jäniskoskella, jossa lenkkeilimme keväällä töiden ohessa. Seuraavan kerran pääsemme Inariin jo elokuussa

Aloitin vuoden alusta työskentelyn Senaatti-Kiinteistöillä, jossa teen homekoiratutkimuksien lisäksi muita sisäilman laadun mittauksia ja näytteenottoja sekä kosteusmittauksia ja tilakatsastuksia. Tämä on ollut erittäin mielenkiintoinen lisä aikaisempaan kiinteistömassaan tutkittavien rakennusten ollessa Senaatilla pääsääntöisesti suuria kohteita. Yksi merkittävä ja opettavainen lisä työskentelyssä on ollut yhteistyö alan huippuosaajien kanssa ja työskentely heidän kanssaan osana monialaisia työryhmiä. Toimialueenani on koko Pohjois-Suomi ja Itä-Suomen pohjoisosa, joten olen liikkunut laajasti koko pohjolan alueella. Olen käynyt homekoirien kanssa lähes viikoittain Oulussa ja toistuvasti myös Kuopiossa, Joensuussa ja Rovaniemellä sekä useissa pienemmissä kunnissa ja kaupungeissa.

Työskentely suomen suurimmalla kiinteistöomistajalla ei kuitenkaan pois sulje muiden kohteiden tutkimista ja tarjoan tutkimuksia muille asiakkaille entiseen malliin. Laajan toimialueemme takia kannattaa kysyä tutkimusta koko Pohjois-Suomen alueelta.

Viimeksi muutettu tiistai, 12 marraskuu 2019 09:55

Yhteystiedot

Kainuun Homekoirapalvelu Oy

Y-tunnus: 2658096-3

Ville Heikkinen

Yrittäjä
Sisäilma-asiantuntija
(Itä-Suomen Yliopisto 2020)

Asbesti- ja haitta-aineasiantuntija
(Rateko 2021)

Rakenteiden kosteudenmittaaja
(C-23759-24-18)

Linkedin

 

Yhteystiedot:
Koivulantie 5
87950 Kuluntalahti

P. 044 5400 558
ville@kainuunhomekoirapalvelu.fi 

 

 

Olemme myös Facebookissa!

  Kainuun Homekoirapalvelun Facebook

 

 

Kainuun Homekoirapalvelu - Homekoirat homeen-etsintään