ville(at)kainuunhomekoirapalvelu.fi
Soita: 044 5400 558

Kainuun homekoirapalvelu - Homekoirat homeen etsintään

Sisäilma- ja homekoiratutkimukset

Homekoira - Nopea ja luotettava tutkimusmenetelmä


Homekoira paikantaa mikrobivauriot sekä ilmanvaihdon puutteet nopeasti ja luotettavasti

Jos sisäilman laatu on alkanut mietityttää, sisäilman laadun voi tutkia aistinvaraisesti tai erilaisin mittauksin sekä näytteenotoin. Kun hankit palvelun Kainuun Homekoirapalvelulta, saat käyttöösi homekoirat, jotka on koulutettu paikantamaan nopeasti ja luotettavasti sisäilman laatuun vaikuttavat mikrobilähteet.

Kainuun Homekoirapalvelun tekemä sisäilma- ja homekoiratutkimus on asiakkaalle vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu, jonka tulos on tiedossa heti tutkimushetkellä. Laadin jokaisesta tutkimuksesta laadukkaan ja kattavan kirjallisen raportin, josta selviää kohteen mahdolliset jatkotoimenpiteet, suositukset neuvoineen ja ohjeistuksineen.

Analysoin heti homekoiran paikantamat löydökset rakenteita rikkomatta ja avaamatta. Jos näen tarvetta korjaukselle tai jatkotoimenpiteille, voin suositella kohdekohtaisesti osaavien tutkijoiden tekemiä jatkotutkimuksia. Vasta näissä tutkimuksissa selvitetään rakenneavauksilla ja materiaalinäytteillä syyt koiran tekemille havainnoille. Homekoira on rakennustekninen tutkimusväline muiden joukossa ja asettaa vaatimuksia jatkotutkijalle - esim. tuntemuksen rakennusfysiikan ja ilmanvaihdon sekä home- ja kosteusvaurioiden alalta.

Homekoiran tekemä löydös ei aina tarkoita laajamittaista mikrobivauriota, vaan paikannus voi johtua ilmanvaihdon puutteesta. Homekoiran avulla ilmanvaihdolliset ongelmat tulevat myös esille. Voin auttaa ilmanvaihdon parannuksessa esim. asentamalla mm. korvausilmaventtiileitä, jotta raikas ulkoilma pääsee sisään suoraan ulkoa parantamaan ilmanlaatua eikä likaisena vuotoilmana rakenteiden läpi.

Vaikka asun Kajaanissa, teen sisäilma- ja homekoiratutkimuksia laaja-alaisesti niin pohjoiseen kuin eteläänkin - mm. Rovaniemellä, Oulussa, Kuusamossa, Joensuussa, Kuopiossa kuin muuallakin Suomessa.

 

Jäikö jotain kysyttävää tai kaipaisitko tekijää? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. 

N homekoiratutkimukset

N ilmanvaihto tutkimukset

N homekoiramme

N asuntokaupan kuntotarkastus

 

 

Osamaksupalvelu

Homekoira- ja sisäilmatutkimukset osamaksulla!

Image

Yhteystiedot

Kainuun Homekoirapalvelu Oy

Y-tunnus: 2658096-3

Ville Heikkinen

Yrittäjä
Sisäilma-asiantuntija
(Itä-Suomen Yliopisto 2020)

Asbesti- ja haitta-aineasiantuntija
(Rateko 2021)

Rakenteiden kosteudenmittaaja
(C-23759-24-18)

Linkedin

 

Yhteystiedot:
Koivulantie 5
87950 Kuluntalahti

P. 044 5400 558
ville@kainuunhomekoirapalvelu.fi 

 

 

Olemme myös Facebookissa!

  Kainuun Homekoirapalvelun Facebook

 

 

Kainuun Homekoirapalvelu - Homekoirat homeen-etsintään